Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα κυνηγά το ΙΧ της αφεντικίνας της που την παράτησε στο δάσος [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα κυνηγά το ΙΧ της αφεντικίνας της που την παράτησε στο δάσος [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες που σπαράζουν την καρδιά με μια σκυλίτσα να κυνηγά επί χιλιόμετρα ολόκληρα το αυτοκίνητο της αφεντικίνας της που την παράτησε σε δάσος κατέγραψε κάμερα σε δρόμο ρωσικής πόλης.

Η Ντίνκα, όπως λέγεται η σκυλίτσα, έβαλε τα δυνατά της για να προλάβει το ΙΧ, αλλά τελικά αναγκάστηκε κουρασμένη να τα παρατήσει καθώς το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε.

Η σκηνή καταγράφηκε στο Ροστόφ επί του Ντον, μια παραποτάμια πόλη στη βορειοανατολική άκρη της Μαύρης Θάλασσας, στην Αζοφική Θάλασσα, στις εκβολές του ποταμού Ντον κι έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Στο βίντεο διακρίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να κινείται σ’ έναν δρόμο και πολύ κοντά πίσω του να τρέχει το σκυλί όσο γρηγορότερα μπορεί για να το προφτάσει. Κάποια στιγμή μάλιστα τρέχει δίπλα στο ΙΧ, ενώ δίπλα του περνούν επικίνδυνα κοντά άλλα οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα. Το αυτοκίνητο, ωστόσο, δεν σταματά και αναπτύσσει ταχύτητα καθώς η λαχανιασμένη Ντίνκα εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα κυνηγά το ΙΧ της αφεντικίνας της που την παράτησε στο δάσος [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η αξιολάτρευτη σκυλίτσα Ντίνκα (Φωτογραφία: Μirror/East2WestNews)

H ιδιοκτήτρια όπως πιστεύεται της Ντίνκα, η 30χρονη Ντιλιάρα Νοσόβα, υποστήριξε ότι η σκύλα είναι αδέσποτη κι ότι εκείνη την ταϊζει συχνά, όπως και τα έξι κουτάβια της.

«Την ταϊζω και μετά τρέχει πίσω απ’ το αυτοκίνητό μου μέχρι ένα σημείο και μετά επιστρέφει στα κουταβάκια της», δήλωσε.

Η ιστορία της Ντίνκα συγκίνησε πολλούς στη Ρωσία, που κάνουν τώρα έρανο για να γίνει στείρωση στη σκυλίτσα και να βρεθούν σπίτια που θα φιλοξενήσουν τα κουτάβια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ ΡΟΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΤΟΝ σκυλί ΝΤΙΝΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ