Survivor 2: Οι Μαχητές έχασαν και πάλι και άρχισαν να «θάβουν» τους Διάσημους [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Οι Μαχητές έχασαν και πάλι και άρχισαν να «θάβουν» τους Διάσημους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι Μαχητές να πήραν τα πάνω τους μετά την νίκη στο αγώνισμα- άνεσης στο επεισόδιο της Κυριακής, αλλά οι Διάσημοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να φεύγουν πάντα χορτάτοι μετά το αγώνισμα φαγητού.

Ετσι έγινε και χτες, καθώς οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να κάνουν ακόμη μία νίκη σε ένα αγώνισμα που δεν είχε πολλές διαφορές με το προηγούμενο (στο οποίο και κέρδισαν).

Το έπαθλο ήταν δελεαστικό, καθώς όποιος κέρδιζε θα έτρωγε μία χορταστική μακαρονάδα.

Το αγώνισμα δεν ήταν κάτι το διαφορετικό. Οι παίκτες έπρεπε πάλι να συρθούν στο χώμα, να σκαρφαλώσουν για να περάσουν τα εμπόδια και να βουτήξουν σε μία λιμνούλα, πριν το τελικό εμπόδιο που θα τους έδινε και την νίκη.

Εκεί Μαχητές και Διάσημοι έπρεπε να πετάξουν τις μπάλες στο σωστό σημείο, έτσι ώστε να σπάσουν τα πλακάκια που υπήρχαν.

Το αγώνισμα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες ήταν σχεδόν καθ΄όλη την διάρκεια κοντά στο σκορ, έχοντας τις περισσότερες φορές έναν πόντο διαφορά.

Εν τέλει λίγο η τύχη και οι σωστές επιλογές παικτών και οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που γεύτηκαν το πιάτο με την μακαρονάδα με σκορ 10-8.

Μετά από την ήττα πάντως, ο Νίκος Θωμάς δεν άντεξε και πέταξε την κακία του προς την άλλη ομάδα λέγοντας τους εμμέσως «χελώνες» από τον μύθο του Αισώπου, ο λαγός και η χελώνα.

Ο Νίκος Θωμάς το είπε αυτό διότι θεώρησε άδικο το γεγονός πως η ομάδα του φτάνει πάντα πρώτη στον στόχο και πάντα χάνει εκεί.

Ωστόσο, οι διάσημοι δεν το άφησαν να περάσει έτσι με την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Δαλάκα να απαντούν.

«Η πλειοψηφία της ομάδας δεν είναι χελώνες. Νομίζω ότι αυτό που είπε ο Νίκος ήταν φοβερά άστοχο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάρα πολλοί παίκτες της ομάδας μου φτάσανε πολύ πιο γρήγορα. Δεν στέκει. Ο Νίκος έχει πει πολλά… μάλλον δεν καταλαβαίνει!», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Στην κάμερα του Survivor, λίγο αργότερα η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Όταν πεινάς μπορεί να λες κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν τα εννοείς στην πραγματικότητα. Λόγω της πείνας είναι λογικό να έχει κάποιος παραπάνω νεύρα…».

Πάντως για να αποφευχθεί η γκρίνια, οι Μαχητές είχαν ακόμη μία ευκαιρία προκειμένου να κερδίσουν κι αυτοί ένα έπαθλο φαγητού.

Ετσι το δεύτερο αγώνισμα ήταν πιο εύκολο και το έπαθλο ήταν ντονατς με γέμιση σοκολάτας.

Οι κανόνες ήταν απλοί, όποιος έπαιρνε πρώτος το κοντάρι κέρδιζε.

Εν τέλει, οι Μαχητές δεν έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι και με σκορ 5-4 απήλαυσαν εκείνοι τα γεμιστά ντόνατς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivor2 Survivor Survivorgreece Survivor2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ