Champions League: Ξανά στη σέντρα με «μάχες» σε Ιταλία και Ελβετία - iefimerida.gr

Champions League: Ξανά στη σέντρα με «μάχες» σε Ιταλία και Ελβετία

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από δύο μήνες, το Champions League είναι και πάλι εδώ.

Απόψε διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «16», με τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι να παίζει με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Στο Τορίνο, η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά τα «σπιρούνια» μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Αλέγκρι, έχει αρκετά προβλήματα με τους Κουαδράδο, Ματουιντί, Χέβεντες, Ντιμπάλα, Μπαρτσάλι, Λιχστάινερ. Πιθανή 11άδα: Μπουφόν, Ντε Τσίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Στουράρο, Κόστα, Ιγουαΐν, Μάτζουκιτς

Όσο για τους ονδρέζους, ο Ποκετίνο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Γιορίς, Τριπιέ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Σον, Ντεμπελέ, Ντάιερ, Ντέιβις, Έρικσεν, Άλι, Κέιν. Ο Αλντερβάιρελντ είναι εκτός.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η μέχρι στιγμής έκπληξη του θεσμού Βασιλεία υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, με στόχο να ξανακάνει το... μπαμ απέναντι στην εκπληκτική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ράφαελ Γουίκι, αντιμετωπίζει την αποσουσία του Βαϊλάτι, με τους Μπαλαντά και Ζουφί να είναι αμφίβολοι.

Για τους «πολίτες», ο Καταλανός τεχνικός, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μεντί και Ζεσούς, ενώ ο Ντανίνο θα χάσει τη ρεβάνς του Μάντσεστερ αν δεχτεί κίτρινη κάρτα. Πιθανή 11άδα: Έντερσον, Ουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Μπερνάντο Σίλβα, Νταβίντ Σιλβα, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Φυσικά, τα... σπουδαία είναι αύριο, με το μεγάλο ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν να τραβά τα βλέμματα όλου του πλανήτη, την ίδια στιγμή που η Πόρτο θα υποδέχεται τη Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League 16 αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ