Λοβέρδος για Novartis: «Η συμμορία που λασπώνει θα πληρώσει το τίμημα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Λοβέρδος για Novartis: «Η συμμορία που λασπώνει θα πληρώσει το τίμημα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι συκοφάντες θα πληρώσουν το τίμημα της λάσπης τους» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος για την υπόθεση Novartis, προαναγγέλλοντας μηνύσεις και αγωγές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όσους προωθούν τις καταγγελίες σε βάρος του, αλλά και «πολύ σκληρή» αγωγή εναντίον μίας προστατευόμενης μάρτυρος.

Οπως είπε, ο κ. Λοβέρδος, γνώρισε τον αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή τυχαία, δέκα μήνες αφότου παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο Υγείας. Διέψευσε δε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι επέσπευδε πληρωμές στη Novartis, τονίζοντας ότι οι πληρωμές των ασφαλιστικών Ταμείων ουδέποτε φτάνουν στο υπουργικό γραφείο.

«Ποτέ δεν υπήρξε θέμα το οποίο να χειρίστηκα και να το χειρίστηκα υπέρ αυτής της εταιρείας», είπε. «Δεν φτάνουν αυτά τα θέματα στον υπουργό».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τον συκοφαντεί, ενώ ο ίδιος μείωσε την φαρμακευτική δαπάνη, περιλαμβανομένων των σκευασμάτων της Novartis. Μάλιστα, υπενθύμισε ότι ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορούσε ότι παίζει με την υγεία του λαού.

«Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιος είναι υπεύθυνος», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε εγκαλώντας την κυβέρνηση πως είναι «συμμορία με έναν αρχισυμμορίτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος Novartis ΔΗΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ