Εστειλαν φάκελο με άσπρη σκόνη στον γιο του Τραμπ -Στο νοσοκομείο η σύζυγός του - iefimerida.gr

Εστειλαν φάκελο με άσπρη σκόνη στον γιο του Τραμπ -Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με τη σύζυγό του (Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, καθώς εκτέθηκε σε άγνωστη άσπρη σκόνη, που περιείχε φάκελος που άνοιξε.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν, η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε πως επρόκειτο τελικά για ακίνδυνη ουσία.

Η Βανέσα Τραμπ άνοιξε την επιστολή που είχε ως παραλήπτη τον σύζυγό της, γιο του Αμερικανού προέδρου και η οποία εστάλη στο διαμέρισμα του ζευγαριού, στο Μανχάταν, σύμφωνα με το ABC News.

Η πυροσβεστική απολύμανε τόσο εκείνη όσο και άλλα δύο άτομα, που ήταν εκεί, προτού τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η κατάσταση. Ηδη άνοιξε έρευνα για το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο. Τον Μάρτιο του 2016 ο Ερικ Τραμπ είχε λάβει πακέτο που περιείχε ύποπτη άσπρη σκόνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ