Τα θερινά και χειμερινά ελαστικά Goodyear Dunlop επιλέχθηκαν ως Πρώτη Τοποθέτηση στη BMW Σειρά 5 - iefimerida.gr

Τα θερινά και χειμερινά ελαστικά Goodyear Dunlop επιλέχθηκαν ως Πρώτη Τοποθέτηση στη BMW Σειρά 5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Goodyear Dunlop με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έχει αναγνωριστεί για την ευρεία γκάμα θερινών και χειμερινών ελαστικών της ως αρχικός εξοπλισμός για τη BMW Σειρά 5.

Οι οδηγοί της Σειράς 5 μπορούν να βασίζονται στη θερινή απόδοση του Goodyear UHP Eagle F1 Asymmetric 3 και της χειμερινής απόδοσης του Goodyear UltraGrip 8 Performance στις ακόλουθες διαστάσεις:

Τα θερινά και χειμερινά ελαστικά Goodyear Dunlop επιλέχθηκαν ως Πρώτη Τοποθέτηση στη BMW Σειρά 5 | iefimerida.gr 0

Επιπλέον, εκτός από τα ελαστικά της Goodyear, η Σειρά 5 μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με τα σπορ θερινά ελαστικά Dunlop Summer UHP Sport Maxx RT2 και η απόδοση σε συνθήκες χειμώνα θα μπορεί να αποδοθεί από τα χειμερινά ελαστικά Dunlop Winter Sport 4D στις ακόλουθες διαστάσεις:

Τα θερινά και χειμερινά ελαστικά Goodyear Dunlop επιλέχθηκαν ως Πρώτη Τοποθέτηση στη BMW Σειρά 5 | iefimerida.gr 1

Όλα τα ελαστικά Goodyear Dunlop έχουν σήμανση με την έγκριση της BMW Group ως Αρχικός εξοπλισμός.

Ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear OE Consumer EMEA, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιλέξαμε την BMW Group με ένα τόσο ευρύ φάσμα ελαστικών. Τα προϊόντα μας προσφέρουν μια εξαιρετική λύση για τους πολλούς διαφορετικούς τύπους οδηγών της Σειράς 5, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης με απόδοση, άνεση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Goodyear Dunlop BMW
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ