Τα παπούτσια της φετινής άνοιξης θα έχουν τις πιο γλυκές αποχρώσεις - iefimerida.gr

Τα παπούτσια της φετινής άνοιξης θα έχουν τις πιο γλυκές αποχρώσεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε αυτή τη χρονιά ήταν τα παπούτσια -από μποτάκια μέχρι kitten heels- σε λευκό χρώμα.

Πέρσι, όταν είδαμε τα λευκά παπούτσια να επιστρέφουν στη μόδα ήμασταν λίγο επιφυλακτικές, αλλά, πλέον το απόλυτο παπούτσι από τα '80s αποτελεί μια σταθερή αξία στη ντουλάπα μας. H νέα τάση που έρχεται να αναστατώσει τον fashion κόσμο επιστρέφει από την δεκαετία του '80.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Topshop, του Mango, του Net-a-Porter και πολλών ακόμη, θα δείτε πολλά παστέλ παπούτσια.

Η Bικτόρια Μπέκαμ έχει το δικό της «μερίδιο» στην άφιξη λιλά, baby blue, φιστικί και ροζ παπουτσιών: στη συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 κάθε μοντέλο φορούσε ένα ζευγάρι girly και κομψά, παστέλ παπούτσια.

Ανακαλύψτε τα παπούτσια της άνοιξης στις πιο γλυκές αποχρώσεις στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ