«Στην υγειά μας»: Ο Γιώργος Λιάνης αποθεώνει την Πάολα και εκείνη τον... γειώνει [βίντεο] - iefimerida.gr

«Στην υγειά μας»: Ο Γιώργος Λιάνης αποθεώνει την Πάολα και εκείνη τον... γειώνει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάνης πλέκει το εγκώμιο της Πάολας.

Τις έχει πάρει πολλές πολλές συνεντεύξεις, την κάλεσε στα Πρέσπεια το καλοκαίρι να τραγουδήσει, της έπλεξε και τότε το εγκώμιο και το έκανε ξανά το περασμένο Σάββατο, on air αυτή τη φορά.

Η Πάολα ήταν η κεντρική καλεσμένη της εκπομπής «Στην Υγεία μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου. Δεδομένου ότι ο Γιώργος Λιάνης δηλώνει Παολικός, δεν μπορούσε να λείπει από την εκπομπή. Και έτσι, ήταν εκεί και όχι μόνο διασκέδασε και τραγούδησε αλλά για μια ακόμη φορά έπλεξε το εγκώμιο της τραγουδίστριας. «Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο. Ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο. Είναι γυναίκα με μαγνάδια. Είναι ένα πλάσμα που σιγά σιγά κατέκτησε αυτό που λέμε «νύχτα» και σήμερα βασιλεύει εκεί. Σκεφτείτε χωρίς συνδρομή από τα μέσα επικοινωνίας, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς τηλεόραση, χωρίς εταιρείες πίσω της. Είναι ένα απολύτως αυτοδημιούργητο πλάσμα. Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος... Είναι σταρ και είναι αντι -στάρ», είπε με την τραγουδίστρια, με το μοναδικό της στιλ, να τον διακόπτει και να τον γειώνει (με χιούμορ βέβαια): «Κύριε Λιάνη, πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε», κάνοντας όλο το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Λιάνης Πάολα Στην Υγειά Μας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ