O Alexander Wang επαναφέρει στη μόδα το πιο άσχημο κοκαλάκι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

O Alexander Wang επαναφέρει στη μόδα το πιο άσχημο κοκαλάκι [εικόνες & βίντεο]

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της φθινοπωρινής κολεξιόν του Alexander Wang. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν γίνεται fashion trend αν δεν το έχει πει η Ριάνα ή ο Αλεξάντερ Γουάνγκ. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται πως τα απαίσια και πελώρια κλάμερ που φορούσαμε στη δεκαετία του ‘80, επιστρέφουν και πάλι στη μόδα.

Βέβαια, δε θα είναι ένα απλό μαύρο πλαστικό κλάμερ, αλλά πρόκειται για ένα ασημένιο που φέρει την υπογραφή του Γουάνγκ.

Όπως σημειώνει το περιοδικό Elle, το κλάμερ εμφανίστηκε στη νέα κολεξιόν για το φθινόπωρο του 2018 στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Στην επίδειξη, τα μοντέλα με μακριά μαλλιά φορούσαν ένα ασημένιο κλάμερ, και όσα είχαν πολύ μακριά μαλλιά, ακόμη και δύο, χάρη στον hairstylist Guido Palau.

Another fav the @alexanderwangny show #hairdetails #redken #guidopalau the claw clip making a comeback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ann (@annvhair_blazesalon) στις 10 Φεβ, 2018 στις 5:03 μμ PST

Ο Παλάου δήλωσε στο περιοδικό πως αγαπά να επαναφέρει τις παλιές τάσεις: «Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κάτι επανεισάγεται στη μόδα και το βλέπουμε πάλι με διαφορετικό τρόπο. Αυτό συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό, πράγματα που δεν θεωρούνταν ωραία ή σκουπίδια, τώρα μπορούν να ξαναγυρίσουν».

Ο Παλάου πρόσθεσε πως η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από το θέμα των «ισχυρών προϊσταμένων» της δεκαετίας του ‘80 και επρόκειτο για μια «σούπερ δυναμική» αισθητική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ