Η Δανδουλάκη αποκαλύπτει μια πραγματικά ξεκαρδιστική στιγμή από τα παρασκήνια της «Λάμψης» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Δανδουλάκη αποκαλύπτει μια πραγματικά ξεκαρδιστική στιγμή από τα παρασκήνια της «Λάμψης» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, άσχετα με το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι, έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Γιάγκος και η Βίρνα, οι διάλογοί τους, πάντα σε δραματικό τόνο, ακόμη και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά, έστω και σαν... τρολάρισμα συζητιούνται ακόμη.

Ετσι, η Κάτια Δανδουλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή DOT, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη... Βίρνα. Και τον Γιάγκο και τη Λάμψη.

Η ηθοποιός, με το απίστευτο χιούμορ που διαθέτει, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό κάτι που σίγουρα δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε όσο προβαλλόταν η Λάμψη. Μια απίστευτα ξεκαρδιστική στιγμή:

«Εγώ στη Βίρνα Δράκου πρώτα κάναμε τις σκηνές ως μπαλαφάρα και μετά τις γυρίζαμε κανονικά. Θα σας πω μόνο αυτό… Όλοι οι άντρες έχετε ένα θέμα πίσω… Το μπιφτέκι! Είχαν βάλει στο Χρήστο Πολίτη ένα σπρέι από πίσω. Έχω πάει από πίσω του τον πιάνω, ακούμπησα πάνω του, κάνω έτσι… Ακούω ΣΤΟΠ και είμαι εγώ με μούσι!», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ