Η τρομερά αμήχανη Ζέτα Μακρυπούλια όταν υποδέχθηκε στο Sunday Live τον Μιχάλη Χατζηγιάννη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τρομερά αμήχανη Ζέτα Μακρυπούλια όταν υποδέχθηκε στο Sunday Live τον Μιχάλη Χατζηγιάννη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και δεν το κρύβουν.

Παρότι πολλά χρόνια μαζί, χθες, για πρώτη φορά συνυπήρξαν μαζί τηλεοπτικά, καθώς ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο σόου της συντρόφου του, Sunday Live στον ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά τον υποδέχτηκαν στο πλατό με την παρουσιάστρια να τον κάνει μια ζεστή αγκαλιά και εκείνον να της το ανταποδίδει με ένα φιλί και λέγοντας: «Έτσι για να μην ανησυχείς τα έχω φροντίσει όλα στο σπίτι. Έχω αφήσει τα ζωάκια μας στον καναπέ, τους έχω δώσει τις λιχουδιές τους και βλέπουν Sunday live». «Στον καναπέ;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια με εκείνον να λέει πως έκανε μια εξαίρεση.

Και από εκεί και έπειτα οι τηλεθεατές είδαν μια Ζέτα Μακρυπούλια... φανερά κομπλαρισμένη.

Αν και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός και άνετος, κάνοντας διαρκώς χιούμορ, το καρδιοχτύπι της Ζέτας Μακρυπούλια που είχε τον καλό της δίπλα της ήταν τόσο μεγάλο, που προφανώς δεν την άφηνε να χαλαρώσει...

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ