«Μαγική» εμφάνιση από Καραλή –Παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ με 5,78 μ. - iefimerida.gr

«Μαγική» εμφάνιση από Καραλή –Παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ με 5,78 μ.

Φωτογραφία: ΣΕΓΑΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν οι «μεγάλοι» του ελληνικού επί κοντώ δεν ήταν στο ΣΕΦ και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο… μικρός της παρέας έδωσε παγκόσμια λάμψη στη διοργάνωση, παρά την απουσία της Κατερίνας Στεφανίδη και του Κώστα Φιλιππίδη.


Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε «μαγική» εμφάνιση τη δεύτερη ημέρα των αγώνων και με «πτήση» πάνω από τα 5,78 μ. κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων για τον κλειστό στίβο, το οποίο είχε πετύχει ο Σουηδός Αρμαντ Ντούπλαντις με 5,75 μ. ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Παράλληλα, ο 19χρονος Ελληνας πρωταθλητής- ο οποίος βελτίωσε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στον αγώνα του με άλμα στα 5,71 μ. (ρεκόρ κλειστού στίβου) αρχικά και 5,78 μ. στη συνέχεια (απόλυτο ρεκόρ)- έπιασε το όριο για το μεγάλο ραντεβού του φετινού χειμώνα, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το «εισιτήριο» για την ίδια διοργάνωση πήραν δύο ακόμη αθλητές τη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ηταν ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος τερμάτισε σε 7.69 στα 60 μ. εμπόδια και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, χάρη στο 8.11 που πέτυχε στο ίδιο αγώνισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ