Επιμένει ο Ζέντερ για σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ - iefimerida.gr

Επιμένει ο Ζέντερ για σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Σε σχέδιο Β για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχέδιο Β για συντεταγμένη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη προτείνει ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας και στέλεχος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Μάρκους Ζέντερ ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να δοθεί στην Ελλάδα τρίτο πακέτο στήριξης.

Μιλώντας σε συνέδριο του κόμματός του στην Νυρεμβέργη, ο κ. Ζέντερ εμφανίστηκε απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα του δεύτερου πακέτου στήριξης και επανέλαβε ότι θα ήταν πιο λογικό να συζητηθεί «ένα πακέτο εξόδου, για το πώς οι Έλληνες θα μπορέσουν να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη».

Ο Βαυαρός υπουργός φαίνεται πως επιμένει στις προχθεσινές του δηλώσεις, που είχε υποστηρίξει ότι: «εάν τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα λειτουργήσουν, δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο βοήθειας, ενώ, αν δεν λειτουργήσουν, ένα τρίτο πακέτο δεν θα έχει ούτως ή άλλως νόημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ