Πολικές θερμοκρασίες στους Χειμερινούς Αγώνες – Παρουσιαστές ψάχνουν make-up που να μην παγώνει - iefimerida.gr

Πολικές θερμοκρασίες στους Χειμερινούς Αγώνες – Παρουσιαστές ψάχνουν make-up που να μην παγώνει

Οι παρουσιαστές του BBC στους Χειμερινούς Αγώνες της Πιονγκτσανγκ. Φωτογραφία: BBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσανγκ έχει κάνει τους παρουσιαστές του BBC να παλεύουν για να μιλήσουν, καθώς το make-up τους παγώνει στα πρόσωπά τους.

Πολικές θερμοκρασίες στους Χειμερινούς Αγώνες – Παρουσιαστές ψάχνουν make-up που να μην παγώνει | iefimerida.gr 0

Δεδομένου ότι ο υδράργυρος έφτασε τους -23 βαθμούς Κελσίου στη Νότια Κορέα, ακόμη και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός έχει προβλήματα.

Η παρουσιάστρια του BBC, Έιμι Γουίλιαμς

Οι ακραίες συνθήκες, μάλιστα, έχουν ωθήσει την παρουσιάστρια του BBC, Έιμι Γουίλιαμς, χρυσή ολυμπιονίκη, να τουιτάρει: «Ξέρει κανείς κάποιο καλό make-up με βάση το λάδι; Η τελευταία ενημέρωση από άλλους παρουσιαστές στην Πιονγκτσανγκ λέει ότι το make-up με βάση το νερό παγώνει κυριολεκτικά στο πόρσωπό σας. Τόσο κρύο κάνει!» έγραψε.

So anyone know of good make up that is oil based?? Our latest update from other presenters in Pyeongchang, Korea for #winterOlympics is that water based make up literally is freezing on your face it’s that cold!! #help #facefreeze

Το BBC έχει στείλει τους Εϊλίντ Μπάρμπουρ και Ράντζι Τσινιαγκάγια για να μεταδίδουν ζωντανά τα αθλήματα. Η Μπάρμπουρ διαμαρτυρήθηκε επίσης για τις συνθήκες, γράφοντας στο Twitter: «Η Πιονγκτσάνγκ είναι πολύ κρύα ακόμη και για Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες; Δεν ψάχνω μόνο εγώ για κουβέρτες. Ακόμη και τα πέδιλα του σκι έχουν προβλήματα. Το τηλέφωνό μου, μάρκας Samsung έχει πεθάνει επίσης. Και τα ασύρματα ακουστικά μου. Είναι σαφής ένδειξη ότι θα πρέπει να είμαστε μέσα και όχι έξω».

Will PyeongChang be too cold EVEN for a Winter Olympics? It’s not just me looking out the blankets. Even the skis are struggling to cope.... #windchill #subzero https://t.co/I6LmqES5kn

Πολικές θερμοκρασίες στους Χειμερινούς Αγώνες – Παρουσιαστές ψάχνουν make-up που να μην παγώνει | iefimerida.gr 1

Μια πηγή από την παραγωγή δήλωσε στην «Sun»: «Πολλά μέλη του προσωπικού δεν έχουν ξαναδουλέψει σε τόσο δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν. Οι μακιγιέρ παλεύουν με το υπερβολικό κρύο και ψάχνουν μετά μανίας εναλλακτικές λύσεις μακιγιάζ, ώστε οι παρουσιαστές να βγαίνουν άψογοι και να μην χρειάζεται να μιλούν με τα δόντια τους να τρίζουν από το κρύο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ