Πέθανε ο Ρεγκ Κάθι, ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πέθανε ο Ρεγκ Κάθι, ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» [εικόνες & βίντεο]

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρέγκ Κάθι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε, σε ηλικία 59 ετών ο ηθοποιός Ρεγκ Κάθι, γνωστός για τους ρόλους του στην τηλεοπτική σειρά «Houose of Cards» και The Wire».

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον Ντέιβιντ Σάιμον, τον δημιουργό της σειράς «The Wire», που απέτισε φόρο τιμής στον 59χρονο ηθοποιός στο Twitter.

Πέθανε ο Ρεγκ Κάθι, ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

«Όχι μόνο ένας καλός, αριστοτεχνικός ηθοποιός – αλλά απλά ένας από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους που ειαν την ευκαιρία να μοιραστώ μερικές ημέρες στα γυρίσματα» έγραψε ο Σάιμον.

Reg Cathey, 1958-2018. Not only a fine, masterful actor -- but simply one of the most delightful human beings with whom I ever shared some long days on set. On wit alone, he could double any man over and leave him thinking. Reg, your memory is a great blessing. pic.twitter.com/OHEUbAhTg0

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του Κάθι, δεν έγιναν άμεσα γνωστές.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Χάντβιλ της Αλαμπάμα, από στρατιωτικούς γονείς τον Αύγουστο του 1958. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το θέατρο στην ηλικία των 9 ετών. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και τη δραματική σχολή του Γέιλ.

Είχε πάρει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Νόμος και Τάξη», το « 30 Rock», το « Grimm» και σε ταινίες όπως το «Fantastic Four» και το «Hands of Stone».

Πέθανε ο Ρεγκ Κάθι, ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Το 2015, κέρδισε ένα βραβείο Έμμι για το ρόλο του στο «House of Cards». Η Netflix εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή, λέγοντας πως οι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι συντετριμμένοι από το θάνατό του. «Ο Ρεγκ ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δοτικός ηθοποιός, ένας πραγματικός κύριος. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του» ανέφερε η δήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεγκ Κάθεϊ House of Cards Emmy Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ