Ο σωστός τρόπος να πλύνεις το αγαπημένο σου κασκόλ χωρίς να το καταστρέψεις - iefimerida.gr

Ο σωστός τρόπος να πλύνεις το αγαπημένο σου κασκόλ χωρίς να το καταστρέψεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κασκόλ είναι απαραίτητα τους χειμερινούς μήνες στην ντουλάπα σου αφού σε κρατάνε ζεστή στις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά αποτελούν και την τελευταία πινελιά στο στυλ σου.

Με μία μόνο κίνηση ολοκληρώνουν κάθε outfit και χαρίζουν πόντουςσοφιστικέ κομψότητας αλλά και μια δόση χρώματος όταν αυτό χρειάζεται (και συμβαίνει συχνά μέσα στις γκρίζες ημέρες του χειμώνα). Τα κασκόλ χαρίζουν απίστευτη αίσθηση και για αυτό δεν μπορούμε να έχουμε μόνο ένα, ειδικά από τα μεγάλα blanket scarves που μας τυλίγουν με την ζεστασιά τους και αισθανόμαστε cosy και άνετες στο κρύο.

Τα φοράμε ξανά και ξανά, κάθε μέρα το χειμώνα ακόμα και μέρες που ο καιρός δεν απαιτεί τόσο ζεστό ντύσιμο, ριγμένα απλά στους ώμους μας.

Πολλές φορές ξεχνάμε πως και τα κασκόλ όπως όλα μας τα ρούχα χρειάζονται συχνό πλύσιμο, πόσω μάλλον όταν κυριολεκτικά σέρνονται παντού, σε κρεμάστρες, καρέκλες, στο δρόμο.

Διάβασε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλύνεις το αγαπημένο σου κασκόλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κασκολ καθάρισμα πλύσιμο τρόπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ