Γωγώ Φαρμάκη: Δεν ήταν ατύχημα -Θέλω να μπει ο Αγγλούπας στη φυλακή - iefimerida.gr

Γωγώ Φαρμάκη: Δεν ήταν ατύχημα -Θέλω να μπει ο Αγγλούπας στη φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με πυροβόλησε επίτηδες» υποστηρίζει η ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη η οποία στην κατάθεσή της σημειώνει ότι ο επιχειρηματίας έστρεψε το όπλο εναντίον της.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος προ τεσσάρων μηνών, όταν δηλαδή συνέβη το περιστατικό είχε υποστηρίξει ότι «πήγε να βγάλει το όπλο από το σακάκι του και αυτό εκπυρσοκρότησε κατά λάθος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που αποκαλύπτει το γεγονός, η κατάθεση δόθηκε στις 5 Δεκεμβρίου και από τότε ούτε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε, ούτε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε, ούτε καν έχει κληθεί ο καταγγελόμενος για εξηγήσεις.

Σε συνέντευξή της στην ίδια εφημερίδα η Γωγώ Φαρμάκη υποστηρίζει ότι είναι αποφασισμένη να φτάσει στο τέλος της διαδρομής.

Σε σχέση με την κατάθεση της αδελφής της Ολγας Φαρμάκη που ήταν παρούσα και μίλησε για ατύχημα, η Γωγώ Φαρμάκη σημειώνει:

«Θα ήθελα να πω ότι για μένα η αδελφική αγάπη είναι ιερή. Από αυτό που υπέστην δοκιμάστηκαν οι σχέσεις μου, τα συναισθήματά μου, η εμπιστοσύνη μου. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι αφού ζήσεις ύστερα από βέβαιο θάνατο, σκοτώνεσαι διπλά από την προδοσία. Και αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει άνθρωπος και το νιώθει μόνο απ' όσους αγαπούσε ή και συνεχίζει ακόμη να αγαπά στο βάθος της ψυχής του, πιστεύοντας ότι κάποτε θα μπορούσαν να φανούν γενναίοι και να αναλάβουν το κόστος της αλήθειας που έζησαν.»

Τέλος, απαντώντας στο ενδεχόμενο συμβιβασμού και οικονομικής αποκατάστασης, σημειώνει: «Περίμενα να γίνω καλά αυτό το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου και μετά να μιλήσω και να ασχοληθώ με το θέμα σε δικαστικό επίπεδο.Οσες προσπάθειες και να έκανε η άλλη πλευρά πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν φιμώνομαι, δεν φοβάμαι, δεν υποκύπτω.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ