Premier League: Δέκα μέρες απροπόνητος και μπήκε στην αποστολή ο Μαχρέζ - iefimerida.gr

Premier League: Δέκα μέρες απροπόνητος και μπήκε στην αποστολή ο Μαχρέζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την 10ήμερη αποχή του από τις προπονήσεις της Λέστερ, ο Ριγιάντ Μαχρέζ γυμνάστηκε (9/02) για πρώτη φορά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενόψει του (10/02) αγώνα της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αλγερινός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη (8/02) ο προπονητής των «αλεπούδων», Κλοντ Πιέλ, είχε αποκλείσει κάθε πιθανότητα να προλάβει το ματς με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Τα βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Μαχρέζ ήταν «καταπιεσμένος» μετά την απόρριψη της πρότασης των «Πολιτών» από την Λέστερ, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 26χρονος, ο οποίος έχει ακόμη άλλα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με την πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας (αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα), έκτοτε έχασε δύο αγώνες και έξι προπονήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δεν είχε δώσει σημεία ζωής στην ομάδα από τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ Premier League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ