Με άνοδο έκλεισε τελικά η Wall Street -Με θετικό πρόσημο και ο Dow Jones - iefimerida.gr

Με άνοδο έκλεισε τελικά η Wall Street -Με θετικό πρόσημο και ο Dow Jones

AP Photo/Mark Schiefelbein
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια έντονα ασταθή συνεδρίαση, η Γουόλ Στριτ έκλεισε με σημαντική άνοδο σήμερα, προσφέροντας λίγη ανακούφιση στους επενδυτές, μετά από μια εβδομάδα έντονων διακυμάνσεων.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, που στη διάρκεια της συνεδρίασης έφτασε να πέφτει ακόμη και κατά 2,1%, τελικά έκλεισε με άνοδο 333,67 μονάδων ή +1,4%, στις 24.194,13 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 6.874,49 μονάδες, κερδίζοντας 97,33 μονάδες ή +1,44%.

Ο δείκτης Standard & Poor's 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, κέρδισε 38,61 μονάδες και έκλεισε στις 2.619,61 μονάδες (+1,50%).

Από την αρχή της εβδομάδας, ο Dow Jones και ο Standard & Poor's μειώθηκαν κατά -5,2%, και ο Nasdaq κατά -5,1%. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εβδομαδιαία, ποσοστιαία πτώση για τους δύο πρώτους δείκτες από τον Ιανουάριο του 2016 και η μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση για τον Nasdaq από τον Φεβρουάριο του 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώση Χρηματιστήριο δείκτης Dow Jones
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ