Survivor 2: Στεναχωρημένη η Χαλικιά μετά την αποχώρησή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Στεναχωρημένη η Χαλικιά μετά την αποχώρησή της [βίντεο]

Η Κατερίνα Χαλικιά (Φωτογραφία: Survivor Greece)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στεναχωρημένη εμφανίστηκε μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Κατερίνα Χαλικιά, λέγοντας πως ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο στον Αγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια των Διάσημων ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού, το οποίο επέλεξε να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Χατζίδου.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Θεωρώ ότι αθλητικά θα μπορούσα να σταθώ ακόμα στο παιχνίδι, όπως το είπε και η αντίπαλη ομάδα. Στεναχωρήθηκα αρκετά γιατί πίστευα ότι μπορώ να φτάσω λίγο πιο μακριά. Γενικά θα μου λείψει όλη η διαδικασία και η στέρηση. Είναι μαθήματα ζωής…

Θα μου λείψει αυτός ο τρόπος ζωής γιατί έχουμε μάθει να έχουμε τα πάντα και αυτό είναι ένα ωραίο τεστ για τον εαυτό μας να δούμε πόσο αντέχουμε και ποια είναι τα όρια μας. Στεναχωριέμαι που δεν το έζησα λίγο περισσότερο γιατί ψυχικά και σωματικά αντέχω και θα μου λείψει όλο αυτό γιατί είναι φανταστικό παιχνίδι αλήθεια», δήλωσε η Κατερίνα Χαλικιά.

Πηγή βίντεο: skai

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Κατερίνα Χαλικιά Survivor 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ