Αυτή είναι πλέον η φωτογραφία με τα περισσότερα like στο Instagram -Μόλις έσπασε το ρεκόρ - iefimerida.gr

Αυτή είναι πλέον η φωτογραφία με τα περισσότερα like στο Instagram -Μόλις έσπασε το ρεκόρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes στο Instagram η πρώτη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την νεογέννητη κόρη της Στόρμι Γουέμπστερ, φτάνοντας τα 16 εκατ. likes σε περίπου δύο ημέρες.

Η φωτογραφία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από προηγούμενους κατόχους του ρεκόρ. Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του (11,3 εκατομμύρια likes) κατείχε μέχρι πρότινος το ρεκόρ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις 12 Νοέ, 2017 στις 12:19 μμ PST

Και η αποκαλυπτική φωτογραφία της Μπιγιονσέ για την εγκυμοσύνη της (11,2 εκατομμύρια likes) έρχεται τρίτη. Στα τέλη του περασμένου έτους, πάντως, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν αυτή που άρεσε περισσότερο στους οπαδούς του Instagram για το 2017.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 1 Φεβ, 2017 στις 10:39 πμ PST

Στη φωτογραφία που ανάρτησε η Κάιλι δείχνει την 20χρονη να κρατά τον αντίχειρα της μικρής Στόρμι και δίνει μόνο ένα μικρό στιγμιότυπο από το πρόσωπο του βρέφους, αλλά ακόμη κι αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο, ιδίως από τη στιγμή που η Τζένερ είχε κρατήσει κρυφή όλη την εγκυμοσύνη της και την αποκάλυψε μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 6 Φεβ, 2018 στις 1:14 μμ PST

Η περήφανη μαμά και γιαγιά Κρις Τζένερ, αντέδρασε στο άκουσμα του νέου ρεκόρ «Ουάου Κάιλι! Είναι απίστευτο, αυτή είναι η πιο αγαπημένη φωτογραφία στην ιστορία του Instagram. Σας ευχαριστώ όλους για την έκρηξη αγάπης για την μοναδική μας Στόρμι» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Κάιλι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 4 Φεβ, 2018 στις 12:29 μμ PST

Η Στόρμι Γουέμπστερ μπορεί να είναι μόλις 6 ημερών, αλλά φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την ικανότητα της οικογένειας Καρντάσιαν, να σπάει το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ