Υπόδικη μητέρα άρπαξε το 14 μηνών βρέφος της από την Εντατική του Παίδων -Ερευνες για τον εντοπισμό της - iefimerida.gr

Υπόδικη μητέρα άρπαξε το 14 μηνών βρέφος της από την Εντατική του Παίδων -Ερευνες για τον εντοπισμό της

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μίας 37χρονης μητέρας η οποία άρπαξε το 14 μηνών βρέφος της από τη εντατική του Παίδων Αγία Σοφία στο οποίο νοσηλευόταν.

Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε αφήσει μόνο του το μωρό της στο διαμέρισμά της στην πλατεία Αττικής, πριν ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της απουσίας της, μέσα στη νύχτα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα το βρέφος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν έκτοτε σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε από την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων να ενοπιστεί το παιδί και να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όχι από τα εγκαύματα που έχει υποστεί διότι αυτά είναι μικρής έκτασης, στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε εισπνεύσει καπνό για ώρα.

Εναντίον της μητέρας έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς το παιδί είχε εντοπιστεί μόνο του κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ