«Δεν πρόκειται να κρυφτώ σε μια τρύπα ως τις εκλογές επειδή λέγομαι Ψυχάρης» - iefimerida.gr

«Δεν πρόκειται να κρυφτώ σε μια τρύπα ως τις εκλογές επειδή λέγομαι Ψυχάρης»

«Δεν πρόκειται να κρυφτώ σε μια τρύπα ως τις εκλογές επειδή λέγομαι Ψυχάρης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται, κυρίως από το εσωτερικό της ΝΔ, για την πρόθεση του να είναι υποψήφιος βουλευτης στην Α' Αθηνών, επιχειρεί να δώσει ο Ανδρέας Ψυχάρης μέσα από μια συνέντευξη στο
«Πρώτο Θέμα».

«Δηλαδή να μην μιλάω επειδή λέγομαι Ψυχάρης; Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι θα πρέπει να ανοίξω μια τρύπα και να κρυφτώ μέχρι τις εκλογές. Ε, δεν σκοπεύω να το κάνω» λέει ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα για τις επικρίσεις σύμφωνα με τις οποίες η ανάληψη της θέσης του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, τον βλάπτει γιατί τον παρουσιάζει να συνδέεται με ένα συγκεκριμένο ΜΜΕ, ο κ. Ψυχάρης αναφέρει: «Θεωρώ αστεία αυτά τα επιχειρήματα αλλά θα απαντήσω για να μην νομίζετε ότι ποφεύγω. Ο Αντωνης Σαμαράς δεν έχει δώσει ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να υποστηρίξει ότι συμβιβάστηκε. Αντιθέτως η πορεία του έχει αποδείξει ότι δεν δέχτηκε ούτε όταν έβλεπε ότι η στάση του αυτή τον οδηγούσε σε πολιτική περιπέτεια, σε πολιτική εξορία η ακόμα και στο πολιτικό του τέλος. Γιατί λοιπόν να το πράξει τώρα που έτσι κι αλλιώς η παράταξη μας 'έχεις μια σταθερά ανοδική πορεία;»

Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά που κάνει για όσους εντός της ΝΔ διαφωνούν με την παρουσία του στα ψηφοδέλτια του κόμματος: « Σε ορισμένους δεν αρέσει η παρουσία μου στη ΝΔ. Όμως μου φτάνει η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κ. Σαμαρας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ