Αυτό το ζευγάρι το τερμάτισε -Πουλάνε βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές για να κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το ζευγάρι το τερμάτισε -Πουλάνε βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές για να κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να παρατήσει τις δουλειές του, να κάνει τον γύρο του κόσμου και να βγάλει λεφτά πουλώντας τα δικά τους sex tapes.

Συγκεκριμένα, η Κιμ και ο Πάολο γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια σεξουαλικού οργίου, και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μίας συναδέλφου τους, αλλά η συνάντηση αυτή κατέληξε εν τέλει με τους τρεις τους στο κρεβάτι.

Αυτό το ζευγάρι το τερμάτισε -Πουλάνε βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές για να κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν μάλιστα, το ζευγάρι άρχισε να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές τους πράξεις μέχρι που έφτασαν στο σημείο να αρχίσουν να τα πουλάνε κιόλας.

Οι ίδιοι όλως τυχαίως ήθελαν και πριν γνωριστούν να συμμετάσχουν στη βιομηχανία του πορνό, αλλά δεν ήξεραν πώς.

Ετσι, το ζευγάρι κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως με αυτόν τον ευχάριστο γι αυτούς τρόπο, πουλώντας δηλαδή τα ερωτικά τους βίντεο, θα μπορούσαν να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο.

Αυτό το ζευγάρι το τερμάτισε -Πουλάνε βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές για να κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πλέον, άφησαν και οι δύο τις δουλειές τους σε εταιρεία πληροφορικής προκειμένου να γίνουν επαγγελματίες πορνοστάρ και να γυρίσουν τον κόσμο με τα λεφτά που βγάζουν.

Πάντως και οι δύο αναφέρουν πως η σχέση τους είναι πολύ ανοιχτή και πως κάνουν σεξ και με άλλους, όποτε βρουν την ευκαιρία.

Αυτό το ζευγάρι το τερμάτισε -Πουλάνε βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές για να κάνουν τον γύρο του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι ταξίδι ερωτικές ταινίες sex tapes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ