Το ντεμπούτο του Ντάνου στο «Τατουάζ» -Δείτε τον να παίζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ντεμπούτο του Ντάνου στο «Τατουάζ» -Δείτε τον να παίζει [βίντεο]

NTANOS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο «Στέφανος Λαμπίρης», τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Με μια φωτογραφία από τα Μετέωρα, ο νικητής του πρώτου Survivor ενημέρωσε μάλιστα τους θαυμαστές του ότι τα γυρίσματα στα Μετέωρα ολοκληρώθηκαν και η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα.

Το ντεμπούτο του Ντάνου στο «Τατουάζ» -Δείτε τον να παίζει [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Instagram

«Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα στα Μετέωρα και επιστρέφουμε Αθήνα. Υπέροχη ομάδα, απίθανο μέρος, εντατικό πρόγραμμα και το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι καταπληκτικό. Σήμερα πρεμιέρα και για τον Στέφανο», γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

H είσοδος του Ντάνου στο Τατουάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάντως φαίνεται πως απασχολεί και τις τοπικές ιστοσελίδες στα Μετέωρα, καθώς όπου κι αν βρισκόταν έβρισκε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές που του ζητούσαν μία φωτογραφία.

Το ντεμπούτο του Ντάνου στο «Τατουάζ» -Δείτε τον να παίζει [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το οποίο δημοσίευσε και φωτογραφίες του Ντάνου στην Καλαμπάκα, οι ουρές για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο με τον Ντάνο είναι ατελείωτες.

Το ντεμπούτο του Ντάνου στο «Τατουάζ» -Δείτε τον να παίζει [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ