Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Καπίνο: «Η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή σύντομα» - iefimerida.gr

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Καπίνο: «Η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή σύντομα»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτησή του στο instagram o Στέφανος Καπίνο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, του οποίου η απόκτησή ανακοινώθηκε σήμερα από την βρετανική Νοτιγχαμ Φόρεστ, χαρακτήρισε τεράστια τιμή το γεγονός ότι αποτέλεσε παίκτη της ομάδας και δήλωσε βέβαιος ότι αυτή θα επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα.

«Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας.

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα...», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός νοτιγχαμ φορεστ Καπίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ