Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε επισήμως το τέλος της εκπομπής της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε επισήμως το τέλος της εκπομπής της [βίντεο]

H Ντορέττα Παπαδημητρίου (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΚΑΙ αλλάζει προγραμματισμό από την επόμενη εβδομάδα με την ένταξη του νέου ριάλιτι Power of Love.

Αυτό σημαίνει πως η εκπομπή ΕΔΩ της Ντορέττας Παπαδημητρίου ολοκληρώνει τον κύκλο της την Παρασκευή.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το τέλος στην εκπομπή της Πέμπτης και αναφέρθηκε στις αλλαγές.

«Εχουμε τελειώσει με αυτή την εκπομπή και γενικότερα. Γελάμε, γελάμε, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αύριο είναι η τελευταία εκπομπή μας ως ΕΔΩ. Από Δευτέρα την ώρα του ΕΔΩ θα προβάλλεται το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Power of Love. Και αμέσως μετά θα ακολουθεί το Survivor Panorama έτσι όπως το έχετε συνηθίσει και από πέρυσι, θα πάρει την ολοκληρωμένη μορφή του. Προφανώς και δεν είναι κάτι που μας περνά απαρατήρητο και αδιάφορο.

Καταφέραμε μέχρι σήμερα να φτιάξουμε μια εκπομπή για εσάς με πάρα πολλή αγάπη και κόπο, από όλους τους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την αγαπήσατε, την στηρίξατε πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ που ο λόγος που σταματάει η εκπομπή δεν είναι τα νούμερα, αλλά είναι ο προγραμματισμός του σταθμού και έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Το ΕΔΩ ήταν μια εκπομπή που στήθηκε για να στηρίξει κυρίως το prime time του ΣΚΑΙ: Το Ελλάδα έχεις ταλέντο, το The Voice, το My style rocks. Ολοκληρώθηκε αυτή η σεζόν, φτάσαμε στο Survivor. Το Survivor έχει το Panorama. Μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό. Έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ θα τα πούμε και αύριο βέβαια», είπε συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ