Το ζευγάρι που δεν αλλάζει κουβέντα και άλλα 12 πράγματα που θα δούμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - iefimerida.gr

Το ζευγάρι που δεν αλλάζει κουβέντα και άλλα 12 πράγματα που θα δούμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εσένα που γελάς με την ιδέα να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά βρίσκεσαι το ίδιο βράδυ σε ένα Funky εστιατόριο με τον καλό σου και λάμπεις από χαρά.

Για εσένα που γνωρίζεις καλά ότι όλα είναι marketing αλλά ενθουσιάζεσαι με την επίθεση αγάπης που σου κάνει μόλις φτάσεις στο σπίτι. Για εσένα που η 14η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα όπως οι άλλες, αλλά δεν θα σε χαλάσει καθόλου να μετατραπεί σε μέρα γιορτής.

Είτε γιορτάζεις αυτή την ημέρα, είτε όχι, είτε γελάς σατανικά με τα λουλούδια που έλαβε η διπλανή σου στο γραφείο και ήρθε σε αμηχανία, είτε θες να ανοίξει να σε καταπιεί η γη γιατί τελικά προορίζονταν για σένα, να ξέρεις ένα πράγμα. Είσαι ο άνθρωπός μας.

Αν είσαι τόσο cool, όσο εμείς, πάρε ποπ κορν και απόλαυσε όλα όσα πιθανότατα θα δεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

-Το άνετο και πανακρίβο εστιατόριο που έχεις κλείσει, χώρισε όλα τα διπλά τραπέζια σε μονά (ώστε να χωράει το καθένα μόλις ένα ζευγάρι) και τα έβαλε τόσο κοντά το ένα δίπλα στο άλλο, που αν αποφασίσεις να πας τουαλέτα, πιθανότατα τα οπίσθιά σου θα πάρουν μια γεύση από τη demi-glace σάλτσα που βρίσκεται στο κυρίως του διπλανού ζευγαριού.

Διαβάστε όλα όσα θα συμβούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βαλεντίνος bovary
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ