Η Φράνσις ρωτά τη μητέρα της Κατερίνα Γιατζόγλου όσα δεν είχε τολμήσει ποτέ να ρωτήσει - iefimerida.gr

Η Φράνσις ρωτά τη μητέρα της Κατερίνα Γιατζόγλου όσα δεν είχε τολμήσει ποτέ να ρωτήσει

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης-Bovary
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η συνέντευξη δεν είναι όπως όλες οι υπόλοιπες. Η κόρη, Φράνσις Γιατζόγλου, ρωτά την μητέρα της, Κατερίνα, όλα όσα δεν είχε τολμήσει μέχρι τώρα να την ρωτήσει.

Μια βαθιά τρυφερή και εξομολογητική συζήτηση που αποτυπώνει μια σχέση ζωής.

«Θυμάμαι το πιο άβολο πράγμα για μένα ήταν να μιλάω για τη μητέρα μου σε συνεντεύξεις. Και ακόμα και σήμερα έτσι νιώθω. Οταν μου πρότειναν όμως να κάνω αυτή τη συνέντευξη, αν και στην αρχή ένιωσα έναν δισταγμό, ένα παράξενο συναίσθημα ασφάλειας με κυρίευσε. Ισως επειδή θα την έκανα εγώ αυτή την συνέντευξη».

Μαμά, πώς γίνεται να μην πιστεύεις στον γάμο και να έχεις παντρευτεί δύο φορές;

Ελα ντε (γέλια). Το έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές και...δεν έχω ελαφρυντικά, να στο πω έτσι. Τώρα, αν είναι δικαιολογία ότι ο πρώτος μου γάμος έγινε όταν ήμουν ούτε 18 ετών, ίσως μου δίνει ένα ψιλό...απαλλακτικό. Ήμουν ουσιαστικά ένα μεγάλο παιδί. Και ο δεύτερος γάμος έγινε από συγκυρίες, κακές θα έλεγα κιόλας. Αυτό, τίποτα άλλο. Δεν είχα ούτε το άλλοθι ότι ήταν ένας μεγάλος έρωτας. Δεν έχω ούτε αυτό. Συμβαίνουν όμως αυτά νομίζω. Δεν νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι που παντρεύονται πιστεύουν στον γάμο. Νομίζω καμιά φορά παντρεύεσαι χωρίς να συνειδητοποιείς τι πρόκειται να κάνεις και τι σε περιμένει. Και μετά όταν βλέπεις τι σε περιμένει...εντάξει, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Κατερίνας Γιατζόγλου στην κόρη της, Φράνσις, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ