Σοκ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν για δολοφονία -Τι είπε φίλος του [βίντεο]

Νέους μπελάδες με το νόμο φαίνεται πως μπορεί να έχει ο διάσημος ηθοποιός Τσάρλι Σιν, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες πως διέταξε τη δολοφονία ενός πρώην υπαλλήλου του.

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ο πρώην παίκτης των Mets, Λένι Ντίκστρα, δήλωσε πως ο Σιν ομολόγησε πως ήταν ο ιθύνων νους πίσω από το θάνατο από υπερβολική δόση, του προσωπικού του βοηθού, Ρικ Καλαμάρο.

Ο Καλαμάρο, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που εργάστηκε ως το δεξί χέρι του ηθοποιού στην ταινία «Wall Street» το 2011, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το 2012. Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη. Πρόκειται για την «ψευδο-ηρωίνη» ή όπως λέγεται «το ναρκωτικό που μπορεί να σκοτώσει με μια ανάσα».

Ο πρώην παίκτης των Mets, Λένι Ντίκστρα. Φωτογραφία: AP

Ο Ντίκστρα βρισκόταν στη φυλακή όταν πέθανε ο Καλαμάρο, εκτίοντας την ποινή του για κλοπή αυτοκινήτων.

Όταν βγήκε, ο Ντίκστρα, ζήτησε πληροφορίες από τον Τσάρλι Σιν. «Τι στο καλό συνέβη στον Καλαμάρο;» τον ρώτησε. «Εννοείς τον νεκρό Ρικ;» απάντησε ο Σιν, σύμφωνα με τον Ντίκστρα. «Αυτό που συνέβη ήταν πως προσπάθησε να με εκβιάσει, ακριβώς όπως μου είχες πει, ζητώντας 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον ‘παγώσουν’».

Ο Ντίκστρα πρόσθεσε πως ο Σιν καυχήθηκε ότι είχε μια «καυτή» δόση.

Ο δικηγόρος πάντως του ηθοποιού, Σέιν Μπέρναρντ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Ντίκστρα, αναφέροντας τον κατάλογο ποινικών καταδικών του πρώην παίκτη των Mets.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ