Μαρκόπουλος: «Ψαχουλεύουμε συναίνεση με την Αριστερά με σφραγισμένα υπόγεια» - iefimerida.gr

Μαρκόπουλος: «Ψαχουλεύουμε συναίνεση με την Αριστερά με σφραγισμένα υπόγεια»

Κώστας Μαρκόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να υπάρξει μια ενιαία και αδιαίρετη κεντροδεξιά έτσι ώστε να διασφαλιστεί και η απαραίτητη αυτοδυναμία, επισημαίνει ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» ο βουλευής Ευβοίας χαρακτηρίζει τον διαχωρισμό της κεντροδεξιάς ως συνταγή αποτυχίας, τάσσεται υπέρ μιας αληθινής πανστρατιάς της κεντροδεξιάς, ενώ απορρίπτει τη συνύπαρξη με το «τραγικό» όπως λέει «κουφάρι του ΠΑΣΟΚ». Ζητά μάλιστα να πραγματοποιηθεί ένα προγραμματικό συνέδριο της ελληνικής κεντροδεξιάς, το οποίο και χαρακτηρίζει ως αφετηρία ανασύνθεσης όχι μόνο για την ίδια αλλά και για όλο το πολιτικό σύστημα.

«Ειναι αστείο να ψαχουλεύουμε συναίνεση με την Aριστερά, όταν το σπίτι μας έχει σφραγισμένα υπόγεια» τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο τμήμα της ελληνικής κεντροδεξιάς. «Εχω ξαναπεί ότι και αυτός θα έπρεπε να είναι στη ΝΔ, είναι φίλος μου και συνάδελφός μου, συχνά ανταλλάσουμε απόψεις και σε πολλά συμφωνούμε» δηλώνει.

Οσον αφορά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ο κ. Μαρκόπουλος τονίζει πως «μια αρνητική ψήφος από τη Βουλή των Ελλήνων οπλίζει τα χέρια της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και εμπλουτίζει τη διαπραγματευτική της φαρέτρα» ενώ επισημαίνει πως κανείς δεν καταψήφισε για να φύγει ή να διασπάσει τη ΝΔ.

«Περισσεύει κανείς πολίτης ή πολιτικός στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά; Εγώ λέω πως αυτό δεν μπορεί να υφίσταται. Αρα είναι αναπόφευκτο για όλους να είμαστε μαζί, με όρους πολιτικής και όχι όρους παιδαγωγικής» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ