Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος vs ΠΑΟΚ, για το τελευταίο εισιτήριο για τους «4»

Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου δίνεται σήμερα στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 1ΗD) με στόχο να κάνει το... μπαμ, να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο έχασε στην Τούμπα και να βρεθεί εκείνος στους «4» του θεσμού.

Φυσικά, γκραν φαβορί για την πρόκριση παραμένει ο «Δικέφαλος», ενώ είναι γνωστό πως οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντάμιρ Κάναντι, δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι 18 που επέλεξε: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Πρίγιοβιτς, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς Τιμπό Μουλέν. Επίσης, ο Ελ Καντουρί είναι στην Ιταλία για προσωπικά θέματα.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στους «4» του Κυπέλλου βρίσκονται η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και η Λάρισα, μετά τα χθεσινά παιχνίδια.

Τη Δευτέρα η κλήρωση

Η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στην ημιτελική φάση θα διενεργηθεί την προσεχή Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τα διαστήματα 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018 (1η αγωνιστική), 17-19 Απριλίου 2018 (2η αγωνιστική), ενώ ο τελικός για το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος Ατρόμητος ΠΑΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ