Γεωργιάδης: Υποψιάζομαι ότι μία από τους μάρτυρες έχει πάρει χρήματα - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Υποψιάζομαι ότι μία από τους μάρτυρες έχει πάρει χρήματα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υποπτεύομαι ότι μία από τους μάρτυρες έχει πάρει χρήματα», ανέφερε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όσον αφορά στην υπόθεση της Novartis.


«Υποπτεύομαι ότι μία από τους μάρτυρες έχει πάρει χρήματα για να καταθέσει», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας παράλληλα «να βγουν όλα στο φως», όπως και οι μάρτυρες.

«Η Εισαγγελέας έχει δεχθεί μαρτυρία που λέει ότι έκανα ξέπλυμα μέσω των εκπομπών μου και τις πωλήσεις των βιβλίων», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «η κυρία Εισαγγελεύς, όταν της το είπε αυτό, δεν της πέρασε από το μυαλό η ιδέα ότι ο Γεωργιάδης έκανε εκπομπές και πριν γίνει υπουργός Υγείας;».

«Στη δικογραφία που παρεδόθη από την Εισαγγελέα η λέξη “δωροδοκία” δεν υπάρχει», τόνισε εν συνεχεία ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας:

«Σε όσα έχω διαβάσει, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ