Μητέρα παραλίγο να «πνιγεί» σε πισίνα γεμάτη με 40.000 μπάλες [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα παραλίγο να «πνιγεί» σε πισίνα γεμάτη με 40.000 μπάλες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστείο και συνάμα τραγικό- μια μητέρα πανικοβλήθηκε όταν αυτή και ο γιος της παραλίγο να «πνιγούν» σε μια πελώρια πισίνα με μπάλες για παιδιά.

Η Βιβιέν Λόου φαίνεται στο βίντεο να σηκώνει ψηλά το χέρι της προκειμένου να συγκεντρώσει την προσοχή κάποιου. Είχε πέσει μέσα στην πισίνα μαζί με τον 4χρονο γιο της, Ρίλεϊ όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε μέσα.

Η μπλόγκερ Βιβιέν, από τη Σιγκαπούρη, έγραψε στη σελίδα της στο facebook πως έχασε την ισορροπία της και έπεσε προς τα πίσω. «Δεν μπορούσα να φτάσω στον πάτο και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Προσπάθησα να κυλήσω αλλά δεν μπορούσα».

Η AirZone, που διαχειρίζεται τον παιδότοπο, δεσμεύτηκε να αναθεωρήσει την ασφάλεια, αφότου το βίντεο έγινε viral. «Προσπάθησα να βρω το δίχτυ για να πιαστώ, αλλά δεν μπορούσα» συνέχισε. «Ο γιος μου ήταν κι αυτός μέσα. Εγώ πανικοβλήθηκα και κουνούσα το χέρι μου και ούρλιαζα για βοήθεια. Κανένας δεν ερχόταν. Πανικοβλήθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω».

Το βίντεο σταματά, όταν κάποιος διαπιστώνει πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως γράφει η Βιβιέν: «Έπιασα επιτέλους το χέρι κάποιου και κατάφερα να σταθεροποιηθώ και σηκωθήκαμε. Και στη συνέχεια, έβγαλα το γιο μου και άλλα δύο παιδιά: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τότε το προσωπικό ήρθε να με βοηθήσει να τραβήξουμε έξω τα παιδιά. Όλα τα παιδιά, ηλικία 6-8 χρονών περίπου, είχαν μπει μόνα τους μέσα. Το κορίτσι έκλαιγε και νομίζω πως έφυγε μετά το περιστατικό».

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η Aizone έγραψε σε σχόλιο στο Facebook: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το γεγονός ότι μας το γνωστοποιήσατε. Θα αναθεωρήσουμε τον αριθμό των μπαλών που υπάρχουν στην πισίνα και θα διασφαλίσουμε πως το εκπαιδευμένο προσωπικό για την παροχή πρώτων βοηθειών, θα είναι ταχύτερο στην ανταπόκρισή τους σε οποιοδήποτε αίτημα βοήθειας».

Η πισίνα έχει σήμερα περίπου 40.000 μπάλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πισίνα με μπάλες παιδότοπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ