Τα κορμάκια της Xριστίνας Κατσαούνη εκτός από θηλυκά είναι και τόσο άνετα που ξεχνάς ότι τα φοράς - iefimerida.gr

Τα κορμάκια της Xριστίνας Κατσαούνη εκτός από θηλυκά είναι και τόσο άνετα που ξεχνάς ότι τα φοράς

The C Edition
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνοντας μια βόλτα στα πιο «in» στέκια της Αθήνας ή απλά σκρολάρωντας στο Instagram feed σου θα έχεις παρατηρήσει πόσο μεγάλη τάση είναι τα bodies.

Όχι όμως οποιαδήποτε bodies. Τα κορμάκια που έχουν γίνει πραγματικά talk of the town τους τελευταίους μήνες και τα φορούν οι πιο εντυπωσιακές, δυναμικές γυναίκες που ξέρουν από στιλ και διάσημες Ελληνίδες celebrities είναι τα The C Edition.

Πίσω από το brand με τα μαύρα κορμάκια, σε αμέτρητα, διαφορετικά σχέδια -όλα τους ένα κι ένα- που ακολουθούν κάθε νέα τάση, είναι η Χριστίνα Κατσαούνη.

Η Χριστίνα μετά από αξιόλογες σπουδές και συνεργασίες στον χώρο των media αλλά και της μόδας, πήρε τελικά την απόφαση να κάνει κάτι δικό της, κάτι που εκφράζει την προσωπικότητα και την χωρίς υπερβολές υψηλή αισθητική της.

Έτσι πριν μερικούς μήνες δημιούργησε το δικό της label αποκλειστικά με bodies, τα οποία ανέκαθεν λάτρευε, επηρεασμένη όπως έχει δηλώσει, από την αγαπημένη της δεκαετία, τα 90s.

Δείτε τα υπέροχα bodies της Χριστίνας Κατσαούνη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ