Κυριόπουλος για Novartis: Θα αντισταθώ στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων που με εμπλέκουν - iefimerida.gr

Κυριόπουλος για Novartis: Θα αντισταθώ στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων που με εμπλέκουν

Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος, το όνομα του οποίου βρέθηκε στη δικογραφία της novartis υποστήριξε «θα αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας».

Τι δήλωσε ο κ.Κυριόπουλος

«Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου» δηλώνει ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος.

«Προδήλως τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας - αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα» δηλώνει ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος.

«Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου» τονίζει.

Όπως επισημαίνει ο καθηγητής, «οφείλω όμως στο όνομά μου -μοναδική περιουσία των παιδιών μου- στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου καθώς και στους μαθητές μου να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας. Γι’ αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο».

«Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στην κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας» ξεκαθαρίζει ο κ. Κυριόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ