Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου Τανιμανίδη-Μπόμπα - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου Τανιμανίδη-Μπόμπα

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor, όμως οι προετοιμασίες του γάμου του συνεχίζονται πυρετωδώς.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, λίγο μετά αφότου επιστρέψει, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

«Πριν γίνει η πρόταση, όταν μας είπαν τα παιδιά, ότι θα παντρευτούν, τους λέμε, εννοείται θα το κάνετε στη Σίφνο και μετά μου είπαν θα το κάνουμε, αρκεί να είστε κουμπάροι μας», ανέφερε η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου μιλώντας στην εκπομπή «Πρω1νό», ενώ αποκάλυψε πως η Χριστίνα Μπόμπα έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες νυφικού, το οποίο θα είναι δημιουργία Miro.


«Ο γάμος θα γίνει 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο», είπε η φωτογράφος. Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στη Μύκονο, το περασμένο καλοκαίρι:

Οταν ρωτούσαν το ζευγάρι για ενδεχόμενο γάμο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ