Η Κρίστεν Μπελ παραδέχθηκε ότι... θήλασε τον άνδρα της! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κρίστεν Μπελ παραδέχθηκε ότι... θήλασε τον άνδρα της! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κρίστεν Μπελ μιλώντας για όλα αυτά τα που μπορεί να βασανίζουν μια νέα μητέρα, μίλησε και για την απίστευτη στιγμή που την... θήλασε ο άνδρας της.

Μιλώντας στο “Momsplaining” μια σειρά από συνεντεύξεις που φιλοξενείται στο Ellentube της Ellen DeGeneres με οικοδέσποινα την Katie Lowes, η Κρίστεν Μπελ αποκάλυψε ότι έχει πάθει τρεις φορές μαστίτιδα. Επειδή το μωρό της είχε σταματήσει να θηλάζει και δε μπορούσαν να καλέσουν γιατρό στην Ατλάντα που βρίσκονταν, η ηθοποιός ζήτησε από τον σύζυγό της να ρουφήξει το γάλα.

«Μπορούμε να το συζητήσουμε, να το κάνουμε να είναι περίεργο, ή απλά να το κάνεις», του είπε κι εκείνος άρχισε να θηλάζει και στη συνέχεια έφτυνε σε ένα δοχείο το γάλα που ρουφούσε. Η ίδια δήλωσε πως δεν έχει νιώσει πιο ερωτευμένη στη ζωή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θηλασμός Κρίστεν Μπελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ