Ο Παπακαλιάτης ποστάρει από την Αφρική -Γυρίζει ντοκιμαντέρ, μοναδικές εικόνες - iefimerida.gr

Ο Παπακαλιάτης ποστάρει από την Αφρική -Γυρίζει ντοκιμαντέρ, μοναδικές εικόνες

φωτογραφίες/βίντεο: instagram.com/cpapakaliatis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει και πάλι την ανατροπή. Από την Αμερική όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, ταξιδεύει με την κάμερά του για Αφρική και Νεπάλ.

Αφορμή τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ που ξεκινάει, για το έργο και τους σκοπούς της Action Aid.

Ο Παπακαλιάτης ποστάρει από την Αφρική -Γυρίζει ντοκιμαντέρ, μοναδικές εικόνες | iefimerida.gr 0

Ο τίτλος του φιλμ είναι «Ένας κόσμος» και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά παιδιά, παίζει μαζί τους, μιλάει για τα προβλήματά τους, επικοινωνεί με ανάδοχους, ενημερώνει και επιθυμεί μέσα από την ταινία του να φέρει πιο κοντά μας, την Ήπειρο και τα προβλήματά της.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κρατάει ενήμερο το κοινό του μέσα από τα σόοσιαλ μίντια, εκεί όπου ανεβάζει στιγμές από τη διαμονή του στην Αφρική.

Πριν από λίγες ώρες βρέθηκε στην κοινότητα Pwalugu όπου παρακολούθησε μία τελετή και ένα μάθημα χορού, στο οποίο και συμμετείχε.

Κοινότητα Pwalugu (τελετή και μάθημα χορού) Ισως οι πιο αληθινοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.///Dancing ceremony at Pwaugu community.The sweetest and kindest souls I have ever met. #pwalugu #learningtodance #ceremony #uniqepeople #Africa #documentary #actionaid #filmforacause #customs #traditions #dance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις 6 Φεβ, 2018 στις 11:44 μμ PST

Το ταξίδι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε πριν από 3 ημέρες. «Ένα ταξίδι διαφορετικό αρχίζει. Αφρική και @actionaidhellas για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Ενας Κόσμος»✈️First day traveling to Africa.The adventure begins», έγραψε στα σόσιαλ μίντια από το αεροδρόμιο, ενώ δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες.

Ο Παπακαλιάτης ποστάρει από την Αφρική -Γυρίζει ντοκιμαντέρ, μοναδικές εικόνες | iefimerida.gr 1
Ο Παπακαλιάτης ποστάρει από την Αφρική -Γυρίζει ντοκιμαντέρ, μοναδικές εικόνες | iefimerida.gr 2
Ο Παπακαλιάτης ποστάρει από την Αφρική -Γυρίζει ντοκιμαντέρ, μοναδικές εικόνες | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ