Στέφανος Βούρος: Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Στέφανος Βούρος: Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα για την παράσταση «Ελλαδογραφία» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βούρο, στο θέατρο Αλκμήνη.

Η «Ελλαδογραφία» είναι ένα κείμενο αφιερωμένο στην πορεία του ελληνισμού από την γέννησή του μέχρι σήμερα. Σαν «προβολέας» ρίχνει φως σε καταστάσεις και πρόσωπα που ίσως να ξέφυγαν από την καταγεγραμμένη ιστορία. Στην πρεμιέρα της παράστασης, ο Γιάννης Βούρος είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα. Μεταξύ αυτών, είδαμε και τον μεγαλύτερο γιο του ηθοποιού, Στέφανο Βούρο (σσ. Μητέρα του Στέφανου Βούρου είναι η ηθοποιός Νταίζη Σεμπεκοπούλου). Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, είχε μιλήσει για το γιο του, Στέφανο που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.

«Όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο, μία εφημερίδα έγραφε ότι «Ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα». Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα «Αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε».

Δείτε τον Στέφανο Βούρο σε σπάνια δημόσια εμφάνιση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΟΥΡΟΣ Γιάννης Βούρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ