Κύπελλο Ελλάδος: «Μάχες» σε Λαμία και Λάρισα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Ώρα Κυπέλλου σήμερα, με τρεις ρεβάνς για τη φάση των «8».

Εκτός από το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, διεξάγονται και οι αναμετρήσεις Λαμία-Πανιώνιος και Λάρισα-ΠΑΣ Γιάνινα.

Ραντεβού με την Ιστορία

Την πρώτη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας μετά από 19 χρόνια (1999-2000) θέλει να σφραγίσει απόψε ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες φιλοξενούνται στη Φθιώτιδα από τη Λαμία και θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, από το γκολ του Μασούρα. Εκτός πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου είναι οι Σιώπης, Νόβακ, Τασουλής και Γεσίλ.

Από την άλλη, η Λαμία θα κυνηγήσει την ανατροπή του εις βάρος της 1-0 και να διεκδικήσει την υπέρβαση και να γράψει και αυτή Ιστορία. Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπούτνικ.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Προβάδισμα η Λάρισα

Με υποθήκη το 2-1 στους Ζωσιμάδες η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «AEL FC Arena»και θέλει να τελειώσει τη δουλειά..Άλλωστε η πρόκριση στα ημιτελικά είναι μέσα στους στόχους των βυσσινί που έχουν πάντα ως στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο. Ο Ηλίας Φυντάνης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ρέντζα και Ντέλετιτς.

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα μια νίκη που θα του τονώσει τη ψυχολογία. Αν προκύψει και η πρόκριση τότε θα είναι ακόμη καλύτερα. Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βελλίδης, Λίλα και ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 17:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ