Κύπελλο Ελλάδος: «Μάχες» σε Λαμία και Λάρισα για την πρόκριση στα ημιτελικά - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: «Μάχες» σε Λαμία και Λάρισα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ώρα Κυπέλλου σήμερα, με τρεις ρεβάνς για τη φάση των «8».

Εκτός από το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, διεξάγονται και οι αναμετρήσεις Λαμία-Πανιώνιος και Λάρισα-ΠΑΣ Γιάνινα.

Ραντεβού με την Ιστορία

Την πρώτη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας μετά από 19 χρόνια (1999-2000) θέλει να σφραγίσει απόψε ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες φιλοξενούνται στη Φθιώτιδα από τη Λαμία και θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, από το γκολ του Μασούρα. Εκτός πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου είναι οι Σιώπης, Νόβακ, Τασουλής και Γεσίλ.

Από την άλλη, η Λαμία θα κυνηγήσει την ανατροπή του εις βάρος της 1-0 και να διεκδικήσει την υπέρβαση και να γράψει και αυτή Ιστορία. Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπούτνικ.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Προβάδισμα η Λάρισα

Με υποθήκη το 2-1 στους Ζωσιμάδες η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «AEL FC Arena»και θέλει να τελειώσει τη δουλειά..Άλλωστε η πρόκριση στα ημιτελικά είναι μέσα στους στόχους των βυσσινί που έχουν πάντα ως στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο. Ο Ηλίας Φυντάνης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ρέντζα και Ντέλετιτς.

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα μια νίκη που θα του τονώσει τη ψυχολογία. Αν προκύψει και η πρόκριση τότε θα είναι ακόμη καλύτερα. Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βελλίδης, Λίλα και ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 17:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ