Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε σε κουτί με 10.000 κουνούπια! [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε σε κουτί με 10.000 κουνούπια! [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε σε κουτί με 10.000 κουνούπια, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για να ελονοσία.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος πρώην διεθνής μπήκε μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί, το οποίο αρχικά φαινόταν άδειο, αλλά στην συνέχεια άρχιζε να γεμίζει σταδιακά με 10.000 κουνούπια.

Ο Μπέκαμ πιάνοντας τα χέρια του και τους ώμους φαίνεται να δέχεται επίθεση από τα κουνούπια, χωρίς όμως να αντιδρά.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε σε κουτί με 10.000 κουνούπια! [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Κι ενώ τα κουνούπια περικυκλώνουν τον Μπέκαμ και γεμίζουν το κουτί, ο 42χρονος ακούγεται να λέει: «Μπορούμε να είμαστε η γενιά που θα την τελειώσει για τα καλά, η ελονοσία πρέπει να πεθάνει ώστε εκατομμύρια άνθρωποι να μπορέσουν να ζήσουν». Και λίγο μετά: «Αυτά τα έντομα είναι ενοχλητικά σε μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε άλλα μέρη του κόσμου, ένα τσίμπημα κουνουπιού είναι τρομακτικό και θανατηφόρο καθώς προκαλεί ελονοσία και την απώλεια της ζωής ενός παιδιού κάθε δύο λεπτά. Γι' αυτό στέκομαι μαζί με τα εκατομμύρια που ζουν καθημερινά υπό αυτή την απειλή».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε σε κουτί με 10.000 κουνούπια! [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Το βίντεο σκηνοθετήθηκε έτσι ώστε να δείξει πως χιλιάδες συνάνθρωποι μας πεθαίνουν ακόμη από την αρχαιότερη αρρώστια του κόσμου, η οποία όμως μπορεί να εμποδιστεί.

Να σημειωθεί πως μόνο το 2016 καταγράφηκαν 216 εκατ. κρούσματα ελονοσίας παγκοσμίως και 445.000 θάνατοι από την ασθένεια αυτή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΠΟΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ