Σάκοτα: «Ηρθε η δικαίωση» - iefimerida.gr

Σάκοτα: «Ηρθε η δικαίωση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «ήρωας» στη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League, Ντούσαν Σάκοτα, μίλησε μετά την επιτυχία επί της Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας ότι η... «δικαίωση ήρθε».

«Νιώσαμε σαν να κερδίσαμε δύο φορές, ήταν απίστευτο. Κάναμε 8 νίκες, προκριθήκαμε. Δείξαμε καρδιά στο τέλος και χαρακτήρα. Το πιστεύαμε από το πρώτο λεπτό. Δικαιωθήκαμε και για πρόπερσι, που έγιναν απίστευτες συγκυρίες στο Eurocup. Η δικαίωση ήρθε» είπε αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

«Πάντα πίστευα ότι η τύχη έρχεται με την αξία. Αν δεν παλεύεις, δεν έχεις τύχη. Όταν παλέψαμε, δεν έβαζαν τίποτα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάνουμε μια επανεκκίνηση, το έχουμε πει και στα αποδυτήρια. Μπορεί να με πουν τρελό, γιατί έχουμε τις καλύτερες συνθήκες εξωαγωνιστικά μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όμως, οι συνθήκες που παλεύουμε είναι δύσκολες. Έχουμε δικαίως μεγάλη πίεση, είναι δύσκολο να παίξεις με αυτή την πίεση. Είναι διπλός ο χαρακτήρας που δείξαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΚΟΤΑ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ