Εδώ κάτι συμβαίνει: Ο Τραμπ προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια, εκείνη το τραβάει επιδεικτικά [βίντεο]

Από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, οι κάμερες τον ακολουθούν παντού και έχουν καταγράψει πολλές αδέξιες και αμήχανες σκηνές ανάμεσα σε αυτόν και την Μελάνια και το διαδίκτυο είναι πάντα εκεί για να εκφέρει τη γνώμη του.

Όπως για παράδειγμα το πώς σχολίασε ένας χρήστης του twitter τον πρώτο χορό του ζευγαριού μετά την ορκωμοσία του. «Το πρόσωπο της Μελάνια ενώ χορεύει με τον Τραμπ, μου θυμίζει την πρώτη φορά που πήγα στον γυναικολόγο μου» έγραψε κάποια.

Melania's face while dancing with Trump reminds me of the first time I went to the gynecologist pic.twitter.com/ilgyUWH3aC

Ή το ξίνισμα στα μούτρα της μόλις της είπε ο Ντόναλντ Τραμπ και πάλι στην ορκωμοσία του.

pic.twitter.com/IDrGPkJQSl

Αλλά και όταν απέφυγε να πιάσει το χέρι του προέδρου των ΗΠΑ.

OUCHhttps://t.co/XaPL1AbCm5 pic.twitter.com/zpZGkQxDFP

Πριν από λίγη ώρα όμως, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που το κατέγραψε η κάμερα του NBC News, και δείχνει την Μελάνια και τον Ντόναλντ Τραμπ να κατευθύνονται προς το αεροπλάνο προκειμένου να πετάξουν για το Οχάιο. Η Μελάνια φορά ένα μακρύ κίτρινο παλτό πάνω από τους ώμους της και τα χέρια της είναι μέσα από το παλτό.

WATCH: President Trump and First Lady Melania Trump depart the White House on their way to Ohio pic.twitter.com/unoZ5xyEXN

Ο Τραμπ φαίνεται να προσπαθεί να της πιάσει το χέρι, αλλά μάταια. Σταματά, μάλιστα, ξαφνικά και η Μελάνια κοκαλώνει κι αυτή. Μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα, οι δυο τους κατευθύνονται προς το αεροπλάνο.

Πολλοί όμως χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είδαν το βίντεο και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Κάποιοι μάλιστα εξήραν την Μελάνια για την φαινομενικά έξυπνη τακτική της «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί η Μελάνια φοράει το παλτό της με τόσο ηλίθιο τρόπο. Δεν έχει δει ποτέ ξανά μια γυναίκα να επιμένει να φορά κάθε παλτό με αυτό τον τρόπο. Τώρα ξέρω γιατί! Έτσι ώστε ο Τραμπ να μην μπορεί να της πιάσει το χέρι. Χα! Το να φορά κανείς έτσι το παλτό μπορεί να φαίνεται άβολο, αλλά κοιτάξτε ποια είναι η εναλλακτική!» έγραψε ένας χρήστης.

I always wondered why Melania wore her coat in such a stupid manner. I’ve never seen any woman consistently wear every coat like that. Now I know why! So Trump can’t ever grab her hand! Ha! Wearing a coat like that seems uncomfortable but look at the alternative. #coatskills

«Όλα αποκτούν κάποιο νόημα τώρα. Κοιτάξτε στην αρχή που προσπαθεί να της πιάσει το χέρι και τελικά πιάνει το μανίκι από το παλτό της χωρίς το χέρι της μέσα» ανέφερε ένας άλλος. «Αν δεν έχεις βάλει το χέρι μέσα στο παλτό, δεν μπορείς να πιάσεις και χέρι» τονίζει κάποιος τρίτος και ένας άλλος αναφέρει ίσως το αυτονόητο: Μη με αγγίζεις!».

look at very beginning he was trying to hold her hand and she gave him the right sleeve of her coat which did not have her arm in it.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ