Ανήλικος Ρομά δάγκωσε συνταξιούχο στη Λαμία για να του κλέψει τα χρήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανήλικος Ρομά δάγκωσε συνταξιούχο στη Λαμία για να του κλέψει τα χρήματα [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi- Περιπολικό ΕΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες σστην Λαμία, όταν ένας ανήλικος Ρομά δάγκωσε ηλικιωμένο για να του κλέψει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο Ρομά στην αρχή επιτέθηκε έξω από ένα σούπερ μαρκετ σε έναν συνταξιούχο, ο οποίος μόλις είχε κάνει τα ψώνια του.

Ανήλικος Ρομά δάγκωσε συνταξιούχο στη Λαμία για να του κλέψει τα χρήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ηλικιωμένος πρόλαβε να αντιδράσει βουτώντας το νεαρό από το τζάκετ και ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την αστυνομία.

Τότε ο δράστης αντέδρασε και με δαγκωνιές κατάφερε να ξεφύγει από τα δεσμά του παρ’ ολίγον θύματός του και να τραπεί σε φυγή.

Ανήλικος Ρομά δάγκωσε συνταξιούχο στη Λαμία για να του κλέψει τα χρήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην συνέχεια ο ανήλικος Ρομά πήγε στο κυλικείο του Σταθμού Υπεραστικών όπου αγόρασε τσιγάρα και προσπάθησε φορώντας κουκούλα να περάσει απαρατήρητος στο καφέ που βρίσκεται στο υπερυψωμένο στο χώρο υποδοχής.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η ομάδα ΔΙΑΣ έχοντας την περιγραφή του ηλικιωμένου, βρήκε τα ίχνη και συνέλαβε τον νεαρό, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ξεφύγει από άλλη έξοδο.

Πηγή, Φωτογραφίες: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταξιούχος Ρομά κλοπή ΔΑΓΝΩΜΑ Λαμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ