Frankie: Μια ιταλική τρατορία που θα επέλεγε και ο Φρανκ Σινάτρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Frankie: Μια ιταλική τρατορία που θα επέλεγε και ο Φρανκ Σινάτρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δίδυμο Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης του ομίλου Nice ‘n’ Easy ξέρουν να στήνουν μαγαζιά, όπου η χαλαρή ατμόσφαιρα συναντάει την ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.

Γνωστοί στους θαμώνες του Κολωνακίου και της Μυκόνου, ετοίμασαν το νέο τους επιχειρηματικό βήμα το «Frankie», που έχει εμπνευστεί το όνομά του από τον Φρανκ Σινάτρα. Κι επειδή ως γνωστόν ο διάσημος Αμερικανός είχε ιταλικές ρίζες, η κουζίνα του εστιατορίου δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιταλική.

Θα το βρείτε στη Σκουφά σε ένα παλιό κτίριο της δεκαετίας του 1930, όπου παλιότερα στεγαζόταν το Rosebud. Την ανακαίνισή του έχουν αναλάβει η Δήμητρα Κορομπίλη και ο designer Σπύρος Κοντάκης.

Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο, τα πράσινα μάρμαρα, τα φωτεινά χρώματα και πολλή πρασινάδα, όπως ταιριάζουν σε μια χαριτωμένη τρατορία. Ταυτόχρονα, όμως, και η διακόσμηση παραπέμπει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αν επισκεφτείτε το Frankie αυτή την Τσικνοπέμπτη, να ξέρετε ότι θα υπάρχει και ένα ειδικό μενού.

Δείτε τον ζεστό εσωτερικό χώρο του Frankie και τα πιάτα που προσφέρει, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FRANKIE τρατορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ