Εφοπλιστικό love story -Ο Οικονόμου με την κόρη του Ελληνα «βασιλιά των λατομείων» [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφοπλιστικό love story -Ο Οικονόμου με την κόρη του Ελληνα «βασιλιά των λατομείων» [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram- O Χρήστος Οικονόμου και η Ευγενία Λαρσινού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο έρωτα φαίνεται να έχει βρει ο πρώην σύντροφο της Ευγενίας Νιάρχου, Χρήστος Οικονόμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο εφοπλιστής ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό της Ευγενίας Λαρσινού, ή Μαλού, η οποία είναι κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία, Γιάννη Λαρσινού.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί λίγες μέρες μετά από την πρωτοχρονιά σε πριβέ πάρτι, μακριά από τα φλας, στην Πολιτεία, ενώ γιόρτασαν και μαζί τα γενέθλια του γοητευτικού εφοπλιστή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη malou l (@maloularsinou) στις 19 Ιαν, 2018 στις 12:35 πμ PST

Μάλιστα, η αγαπημένη του τπυ ευχήθηκε και στα social media, γράφοντάς του «To many more crazy rides, Happy Birthday to him».

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Χρήστου Οικονόμου

Η νεαρή Μαλού Λαρσινού είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού από τον γάμο του με την Κατερίνα Κεφάλα, στην οικογένεια της οποίας ανήκαν η ιστορική χαρτοποιία Softex, το ξενοδοχείο «President», και πολλά ακόμα ακίνητα «φιλέτα» από την Εκάλη έως την Ηρώδου Αττικού.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη malou l (@maloularsinou) στις 24 Νοέ, 2017 στις 11:51 μμ PST

Με την μητέρα της, Κατερίνα

Σύμφωνα με την Espresso, ο πατέρας της Γιάννης Λαρσινός συγκαταλέγεται στους πιο πρωτοπόρους και αγαπητούς επιχειρηματίες της Κορινθίας, καθώς η εταιρία που κληρονόμησε από τον αείμνηστο πατέρα του Ηλία κουβαλάει ιστορία πάνω από μισό αιώνα και σήμερα είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος στη χώρα μας, «στρώνοντας» μεγάλο μέρος του οδικού δίκτύου της Ελλάδας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη malou l (@maloularsinou) στις 20 Σεπ, 2014 στις 4:22 πμ PDT

Η δεκαετία του 2000 -το πρώτο μισό της τουλάχιστον- ήταν μια περίοδος έντονης οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα, κυρίως λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Η Λαρσινός ανέλαβε έργα όπως το τραμ της Αθήνας, το στάδιο Τάε Κβον Ντο και αρκετά ακόμη. Στα χρόνια που ακολουθούν εξαγόρασε αρκετά λατομεία ανά την Ελλάδα και άνοιξε κι άλλα εργοστάσια, ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση στην αγορά της. Από τα 17 άτομα προσωπικό το 1977, σήμερα έχει φτάσει να απασχολεί περισσότερα από 180.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη malou l (@maloularsinou) στις

Χρήστος Οικονόμου, ο περιζήτητος και γοητευτικός εφοπλιστής

Ο Χρήστος Οικονόμου είναι ο πρωτότοκος γιος του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, από τον πρώτο του γάμο με τη Ρίκα Βοσνιάδου. Ο ίδιοςσημειώνει τις δικές του επιτυχίες στη ναυτιλία, μέσω της εταιρίας TMS Cardiff Gas που δραστηριοποιείται με 10 δεξαμενόπλοια στις μεταφορές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) και υγραερίου (LPG). H TMS Cardiff Gas εξαγόρασε το Fuji LNG από την Oman Shipping Co, όταν ιδρύθηκε το 2011, και έτσι εισήλθε στις μεταφορές LNG.

Εφοπλιστικό love story -Ο Οικονόμου με την κόρη του Ελληνα «βασιλιά των λατομείων» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Χρήστος Οικονόμου με την πρώην σύντροφό του, Ευγενία Νιάρχου

Εφοπλιστικό love story -Ο Οικονόμου με την κόρη του Ελληνα «βασιλιά των λατομείων» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εφοπλιστικό love story -Ο Οικονόμου με την κόρη του Ελληνα «βασιλιά των λατομείων» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ