Έδεσε τα γεννητικά όργανα σκύλου και τον άφησε να βασανίζεται... για πλάκα - iefimerida.gr

Έδεσε τα γεννητικά όργανα σκύλου και τον άφησε να βασανίζεται... για πλάκα

Έδεσε τα γεννητικά όργανα σκύλου και τον άφησε να βασανίζεται... για να γελάει α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αποτροπιασμό προκαλεί άλλο ένα περιστατικό εκδήλωσης βίας σε ζώο, αυτή τη φορά στη Χίο. Ο επίδοξος βασανιστής του άτυχου ζώου του έδεσε σφιχτά τα γεννητικά όργανα και το άφησε να υποφέρει. Άραγε να χαίρεται με το κατόρθωμά του;

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν κάτοικοι της περιοχής Κλειδού του νησιού, όπου και συνέβη το περιστατικό, παρατήρησαν ότι ο σκύλος δυσκολευόταν ιδιαίτερα να περπατήσει. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε δέσει τα γεννητικά του όργαναμ με αποτέλεσμα αυτά να πρηστούν σε απίστευτο βαθμό.

Η αντίδρασή τους ήταν άμεση, αφού αμέσως ενημερώθηκε κτηνίατρος που περιέθαλψε τον άτυχο σκύλο και του χορήγησε τα απαραίτητα φάρμακα προκειμένου να σταματήσει να πονά και να συνέλθει. Δυστυχώς η μόλυνση όμως ήταν τόσο σοβαρή, που το πιθανότερο είναι ότι θα εξαναγκαστούν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό των γεννητικών του οργάνω.

Ο δράστης, είναι γνωστός, εναντίον του έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν παντού. Μπορεί να το έκανε για να διασκεδάσει, αλλά είναι γνωστό ότι τα γέλια φέρνουν... κλάματα. Και δεν κλαίνε μόνο τα θύματα, αλλά στο τέλος και οι θύτες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ