Παπουτσής: «Έκανα συνειδητή επιλογή» - iefimerida.gr

Παπουτσής: «Έκανα συνειδητή επιλογή»

Παπουτσής: «Συνειδητή επιλογή η υποψηφιότητά μου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως επιλογή ενότητας και προοπτικής για ένα προοδευτικό ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ο Χρήστος Παπουτσής, την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος ενώ τόνισε ότι η απόφασή του αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή.

Ο Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στην ΝΕΤ τόνισε ότι «Συζήτησα πολύ με τη συνείδησή μου» πριν πάρει την απόφαση ενώ ανέφερε ότι ότι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει πολύ καλές σχέσεις και συχνή επικοινωνία και ότι στο παρελθόν είχαν πολύ καλή συνεργασία.

Σε ό,τι αφορά την εξ αγχιστείας συγγενική του σχέση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ο Χρήστος Παπουτσής τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να τίθεται σε αμφισβήτηση η προσφορά του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος, όπως επισήμανε «έχει απόλυτη δέσμευση σε ό,τι αφορά την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και τη δεοντολογία... Επισήμως κανένας δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσει».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ